Arrangementer og møter

Vi tenker det er for mye is og for lite snø til å arrangerer vinteraktivitetsdag. Om det kommer ny snø og forholdene bedrer seg, kommer vi sterkere tilbake seinere i vinter! Oppdatert informasjon kommer etter hvert. 

Tidligere arrangementer:

Vi hadde hyggelig nabotreff i Lilleparken søndag 10. desember, der juletreet var satt opp og ventet på at lysene skulle bli tent. Det var kommet snø og bare et par kuldegrader, så værgudene var absolutt på vår side. Vi fikk besøk av julenissen, som delte ut flotte godteposer til barna. Det var et varmende bål i bålpanne og Vellet bød på julekaker og gløgg til både voksne og barn. Vi gikk rundt juletreet og flinke musikanter i Hasle Brass spilte flott julemusikk for oss!

Torsdag 28. september 2023 fra klokka 19:00

Vi arrangerte uformelt nabotreff før høstmørket satte inn for alvor. Og vi spanderte pizza! Stedet var Hasle Linie Gastropub i Vinslottet, Bøkkerveien 4. 

Det ble hengt opp oppslag utenfor sånn at det var lett å finne fram til oss i lokalet. Alle vel-medlemmer og familier var velkomne, og om noen vil brukte dette som anledning til å bli kjent med nye naboer. Det ble et vellykket arrangement med over 20 deltakere og pizzaen som Hasle Linie serverte var kjempegod. 

3. juni 2023 12.00 - 15.00

Det er nabolagsmarked i Lilleparken på første lørdag i juni! Alle som vil kjøpe, selge eller gi bort samles i parken. Vilde, Ingunn og andre i styret stiller med kaffe, saft og boller. Vi ser fram både til «kommers» og hyggeprat på denne dagen!

  

Husk at det er lov å komme, selv om du ikke har en egen bod! 
 
Konseptet «Nabolagsmarked» har vi fra Naturvernforbundet, og er enkelt: Du finner frem ting du og dine ikke lenger trenger, og lager en «bod» i Lilleparken: Ta med et bord eller et teppe du kan ha tingene dine på. Tingene kan gis bort, selges eller byttes bort. Dine brukte gjenstander får et liv hos noen andre.
Engasjer gjerne barna og ting de har vokst fra eller er lei av!
 
Typiske populære ting er: bøker, klær, verktøy, kjøkkenutstyr, leker, barneutstyr, sportsartikler, bagger, sekker og vesker, rammer og bilder, speil og annet nips. Men husk også på: stiklinger, frø, knagger, duker, gardiner, kjæledyrutstyr, garnrester, hobbyutstyr m.m.
 
Typisk upopulære ting er: defekte og ødelagte ting som elektronikk, ting med skår, eller utslitte sko og klær. Alt må være helt og rent og fungere som det skal.

4. mai 2023

Rusken-aksjon fant sted 4. mai. Tid: 17.30-19.00. Det var premie til barna. Vi hadde Rusken-stand og utdeling av ryddeutstyr både i Fougners vei og i Lilleparken

25. april 2023

Årsmøte fra 18.00 – 19.00

Åpent Beboermøte 19.30 – 21.00

Møtene finner sted på Hasle Linie Gastropub i Vinslottet (Bøkkerveien 4)

Agenda årsmøte:

1. Godkjenning av innkalling
2. Valg av møteleder og referent
3. Referat fra forrige årsmøte
4. Årsmelding 2022
5. Årsregnskap 2022 og revidert budsjett 2023
6. Valg
7. Innkomne saker

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må innen 11.04.2023 sendes til styret@hfv.oslo.no, eller leveres i postkassen til Øyvind Holmby, Haslevangen 7. Sakspapirer sendes ut uken etter påske.

Ønsker du å bidra i nærmiljøarbeidet ved å ha et verv i velforeningen vil vi gjerne høre fra deg!  Ta kontakt med valgkomiteen: Marianne Bjerke (90665580) eller
Ida Tidemann (99778491)

Tema beboermøte:

I år satser vi på et uformelt nabolagstreff med kviss-underholdning i samarbeid med Historielaget. Tema for kvissen er lokalområdet vårt, før og nå.

Beboermøtet er åpent for alle i vårt nabolag.

Vi håper vi sees!

21. mars 2023

Naboer, venner og folk fra HFV-styret samles på Hasle Linie Gastropub for uformelt samvær og samtaler om aktuelle saker. Bord er reservert fra klokka 19:00!

Den tidligere annonserte kvissen som vellet arrangerer sammen med histrorielaget er flyttet til dagen vi har årsmøte. Mer informasjon kommer snart! 

4. DESEMBER 2022 klokken 16:00

4. desember er andre søndag i advent, og Styret i Hasle og Frydenberg Vel inviterte små og store beboere til tradisjonell adventsfeiring i Lilleparken, med gløgg og pepperkaker, og tenning av juletre.  Hasle Skolekorps spilte julesanger! Vi gikk rundt juletreet, og julenissen kom på besøk og delte ut godteposer til barna. 

Det var stort oppmøte og god stemning!

 

LØRDAG 27. AUGUST 2022 KLOKKEN 16:00 

Styret i Hasle og Frydenberg Vel inviterer vårt fine nabolag til familiefest i Lilleparken.

Alle tar med seg det de har lyst til å grille/spise/drikke, og noe å spise/drikke av. Vi stiller med varme griller, bord og stoler. Det blir også musikk og leker, og is til barna. 

 

Vi håper vi ser dere på festen! 

Det blir årsmøte tirsdag 26. april 2022 klokken 18 til 19. Gamle og nye medlemmer av Hasle og Frydenberg Vel ønskes velkommen til å være med! Møtet finner sted i et eget rom på Hasle Linie Gastropub. Vellet spanderer forfriskninger på årsmøtedeltakerne, og det blir anledning til å kjøpe middag etter møtet (på egen regning), før vi starter

BEBOERMØTE 2022

Beboermøtet begynner klokken 20.00 og er åpent for alle. Temaet for årets møte er Oppvekstmiljø på Hasle og Frydenberg (Sinsen, Frydenberg, Hasle, Teglverket).

21. april 2022 klokken 17:00

Rusken 2022: 21. april

Vi lager vår egen RUSKEN-aksjon torsdag 21. april. Oppstart klokka 17.00, avslutning før klokka 19.00. Det blir boder hvor vi møtes før og etter ryddingen, i Nordliveien (Katinka) og i Lilleparken (Finn og Øyvind). 

Etter innsatsen blir det saft og boller, og spesielle RUSKEN-gaver blir det også.

Som vanlig vil Oslo Kommunes RUSKEN organisasjon stille med det vi trenger for ryddingen. 

5. desember 2021 klokken 16:00

Juletreet tennes i Lilleparken søndag 5. desember klokka 16:00. Vi får besøk av Hasle skolekorps som vil spille for oss, det blir servering av gløgg og julekaker, vi arrangerer kransekakelotteri, kanskje går vi rundt juletreet, og vi har godt håp om at julenissen kommer innom og har med seg noe til barna! Styret i Hasle og Frydenberg Vel ønsker alle velkommen til en hyggelig feiring av årets adventstid.

12. oktober 2021

På grunn av pandemien ble årsmøtet 2021 utsatt fra våren til høsten. Møtet fant sted i «Hasle Linie Gastropub» i Bøkkerveien 4 (Vinslottet).