Arrangementer og møter

Mars 2023:

21. mars 2023

Naboer, venner og folk fra HFV-styret samles på Hasle Linie Gastropub for uformelt samvær og samtaler om aktuelle saker. Bord er reservert fra klokka 19:00!

Den tidligere annonserte kvissen som vellet arrangerer sammen med histrorielaget er flyttet til dagen vi har årsmøte. Mer informasjon kommer snart! 

Tidligere arrangementer:

4. DESEMBER 2022 klokken 16:00

4. desember er andre søndag i advent, og Styret i Hasle og Frydenberg Vel inviterte små og store beboere til tradisjonell adventsfeiring i Lilleparken, med gløgg og pepperkaker, og tenning av juletre.  Hasle Skolekorps spilte julesanger! Vi gikk rundt juletreet, og julenissen kom på besøk og delte ut godteposer til barna. 

Det var stort oppmøte og god stemning!

 

LØRDAG 27. AUGUST 2022 KLOKKEN 16:00 

Styret i Hasle og Frydenberg Vel inviterer vårt fine nabolag til familiefest i Lilleparken.

Alle tar med seg det de har lyst til å grille/spise/drikke, og noe å spise/drikke av. Vi stiller med varme griller, bord og stoler. Det blir også musikk og leker, og is til barna. 

 

Vi håper vi ser dere på festen! 

Det blir årsmøte tirsdag 26. april 2022 klokken 18 til 19. Gamle og nye medlemmer av Hasle og Frydenberg Vel ønskes velkommen til å være med! Møtet finner sted i et eget rom på Hasle Linie Gastropub. Vellet spanderer forfriskninger på årsmøtedeltakerne, og det blir anledning til å kjøpe middag etter møtet (på egen regning), før vi starter

BEBOERMØTE 2022

Beboermøtet begynner klokken 20.00 og er åpent for alle. Temaet for årets møte er Oppvekstmiljø på Hasle og Frydenberg (Sinsen, Frydenberg, Hasle, Teglverket).

21. april 2022 klokken 17:00

Rusken 2022: 21. april

Vi lager vår egen RUSKEN-aksjon torsdag 21. april. Oppstart klokka 17.00, avslutning før klokka 19.00. Det blir boder hvor vi møtes før og etter ryddingen, i Nordliveien (Katinka) og i Lilleparken (Finn og Øyvind). 

Etter innsatsen blir det saft og boller, og spesielle RUSKEN-gaver blir det også.

Som vanlig vil Oslo Kommunes RUSKEN organisasjon stille med det vi trenger for ryddingen. 

5. desember 2021 klokken 16:00

Juletreet tennes i Lilleparken søndag 5. desember klokka 16:00. Vi får besøk av Hasle skolekorps som vil spille for oss, det blir servering av gløgg og julekaker, vi arrangerer kransekakelotteri, kanskje går vi rundt juletreet, og vi har godt håp om at julenissen kommer innom og har med seg noe til barna! Styret i Hasle og Frydenberg Vel ønsker alle velkommen til en hyggelig feiring av årets adventstid.

12. oktober 2021

På grunn av pandemien ble årsmøtet 2021 utsatt fra våren til høsten. Møtet fant sted i «Hasle Linie Gastropub» i Bøkkerveien 4 (Vinslottet).