Årsmøte og sein høst!

På årsmøtet 12. oktober hadde vi en uhøytidelig åpning av Hasle og Frydenberg Vels nye hjemmesider! Her er det også ordnet med en styrelederblogg. Idéen er at styreleder her på uformelt vis kan formidle nyheter om hva det er som opptar oss i Styret i Hasle og Frydenberg Vel.

Vi har hatt ett vanlig styremøte etter årsmøtet, hvor det nye styret konstituerte seg. Nytt er at Norun nå er gått ut av styret, noe som i utgangspunktet svekker vår kapasitet til å følge med på hva som skjer av planarbeid og utbygging i vårt område. For en periode har imidlertid Norun sagt seg interessert i å bidra til en «Plan- og utbyggingsblogg» sammen med Finn, som allerede holder i trådene når det gjelder det tekniske bak våre nye nettsider.

Selv om våre gode naboer kanskje synes det er vel tidlig når julenisser, julemarsipan og julebrus allerede har dukket opp i butikkene rundt oss, så må vi i styret ha øynene rettet framover, og i første rekke mot årets adventsarrangement i Lilleparken.

Julegrantenningen blir søndag 5. desember klokken 16:00. Vi vil at dette skal bli et arrangement av den gode gamle sorten, og en hyggelig markering både for liten og stor. Mer informasjon kommer snart, her på våre nettsider og på vår gruppeside på Facebook.

Til slutt: Enten det gjelder julegran-arrangementet eller andre ting du ønsker å meddele oss i styret, så er det enkelt å ta kontakt med oss via vår Kontakt-side. Og om du skulle ha lyst til å engasjere deg i styrearbeid framover ville vi være spesielt glade for å høre fra deg!

Jeg ønsker dere alle en riktig god november måned!

Vennlig hilsen

Øyvind Holmby
Styreleder

1 hendelser på “Årsmøte og sein høst!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *