Nå teller vi ned!

 

Snart er det jul og det setter sitt preg på hverdagen til både store og små gjennom de mørke desemberukene vi har foran oss. Det er juleavslutninger i skoler og barnehager, mange blir engasjert i julearrangementer i aktiviteter de er med på i fritida, og for en god del av de voksne er det både ett og flere julebord å glede seg til.

Når jeg går tur rundt i gatene i vårt nabolag ser jeg at folk også har forberedt seg på hjemmefronten. Stjerner lyser i vinduene, og både busker og hus har fått lys og julepynt på seg.

I LILLEPARKEN TENNES JULEGRANA TRADISJONEN TRO PÅ ANDRE SØNDAG I ADVENENT; 5. DESEMBER KLOKKEN 16:00.

Vi i Styret har gjort forberedelser slik at dette skal bli et hyggelig å minneverdig treff både for store og små beboere. Musikanter fra Hasle skolekorps vil spille og det blir gløgg og julekaker. Det kan også hende at nissen kommer innom en tur for å hilse på barna, og kanskje har han til og med seg noe til dem.


Selv om vi nå mest av alt gleder oss til jul, ser vi i Styret også fremover til det nye året. Vi er blitt oppmerksomme på at vi er flere som bekymrer oss for de unge som vokser opp i området vårt. Utbyggingen går fort, men utviklingen av parkområder og felles tilbud holder kanskje ikke helt følge. Vi er berørt av at en del «tøffe» ungdomsmiljøer gjør seg gjeldende i være nærområder. Dette vil Styret ta fatt i i året som kommer. For vi ønsker først av alt at vårt nabolag skal være et trygt nabolag å bo i.

 

Jeg ønsker dere alle en riktig god førjulstid, og håper vi ses i Lilleparken på søndag!

Øyvind Holmby

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *