Våren har kommet!

Mørke vinteruker kan føles lange, men så kommer lyset og våren og ukene går plutselig veldig fort.

Vi hadde Rusken aksjon 21. april og mange var med å rydde – store og små. Det hadde vært fint med enda flere, men vi delte ut «områder» (tegnet inn i små kart) og alle viktige veier ble ryddet. Saft og boller ble fortært, og varm kaffe ble servert til dem som ville ha dét. Vi hadde overflod av premier som mange barn synes det var stas å få. STOR TAKK til alle som var med å rydde, denne solfylte og varme kvelden!

Så har vi hatt årsmøte og beboermøte. Det var godt oppmøte på årsmøtet og valgkomiteen hadde gjort en flott jobb med å rekruttere nye medlemmer til Styret. STEFANO takker av som kasserer; vi takker ham for strålende innsats i denne viktige rollen for HFV. Vi takker også Terje Frostad og Tobias Tørrisen som går ut av styret nå. Nytt styremedlem er Harald Wiik, mens Ingunn Opsahl og Vilde Lauritzen kommer inn som varaer.

Beboermøtet hadde naturlig nok enda større oppmøte, og det var hyggelig å se at også nylig innflyttede, nye medlemmer i HFV kom innom. Tema var oppvekstmiljø og ungdomsmiljø i området vårt, og det ble et veldig bra møte ikke minst takket være representanter fra Bydelen og fra Natteravnene, som presenterte seg og arbeidet de gjør. Vi diskuterte hva som er utfordringer, og hvordan beboere i området kan bidra best mulig. Det var stor interesse for natteravning. Kanskje vi kan få i gang natteravning i HFV-regi?

Det var god plass til alle i lokalet vi fikk disponere på Hasle Linie Gastropub, og vi takker for at vi fikk lov å avholde begge møtene våre hos dem denne tirsdagen.

Øyvind Holmby

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *